Turtle Beach Elite 800X - Black

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
8.3

Onze beoordeling

  • Xbox One headset
  • Actieve noise-cancelling
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Turtle Beach Elite 800X - Black

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Turtle Beach Elite 800X - Black

  • Bluetooth
  • Noise cancelling
Merk
Turtle Beach
Producttype
Koptelefoon
Kleur
Black
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
10 uur
Kabel afneembaar
Ja

Productomschrijving

De Turtle Beach Elite 800X headset werkt perfect samen met de Xbox One. Verschillende technieken, zoals de Superhuman Hearing en de 7.1 surround sound, zorgen voor een competitief voordeel. Alle geluiden om je heen zijn hoorbaar waardoor je de exacte locatie van elke vijand kan achterhalen. Dompel jezelf volledig onder in de game zonder gestoord te worden dankzij de actieve noise-cancelling. Na het opladen van de Bluetooth headset, kun je tien uur lang gamen. De dubbele microfoon zit overigens geïntegreerd in de Elite 800X.

Xbox One gaming headset

De Elite 800X werkt naadloos samen met de Xbox One. Door middel van Bluetooth verbind je de headset met je spelcomputer. Wanneer de koptelefoon volledig is opgeladen, kun je tien uur achter elkaar gamen. De headset is voorzien van een Over-Ear constructie en de oorkussens zijn gemaakt van synthetisch leer en memory foam.

Communicatie

Via de dubbele geïntegreerde microfoon kan er gecommuniceerd worden met medespelers. De microfoons met ruisonderdrukking maken de heldere communicatie mogelijk. Bepaal de strategie samen met je team waarbij iedereen goed hoorbaar is dankzij de automatisch gebootste teamchataudio (Dynamic Chat Boost). Het game- en chatgeluid bedien je onafhankelijk van elkaar waardoor jij zelf de balans bepaald.

Voordeel ten opzichte van vijanden

Dankzij verschillende geluidstechnieken, zoals Superhuman Hearing en de 7.1 surround sound, sta jij altijd een punt voor. De surround sound maakt het mogelijk dat alle geluid om je heen hoorbaar zijn. De exacte locatie van vijanden kun je hierdoor perfect bepalen. Daarnaast zorgt de actieve noise-cancelling voor de volledige focus.