Turtle Beach Stealth 600 Xbox One

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
9

Onze beoordeling

  • Voor Xbox One
  • Surround Sound
  • Black X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Turtle Beach Stealth 600 Xbox One

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Turtle Beach Stealth 600 Xbox One

Merk
Turtle Beach
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Gaming
Opvouwbaar
Ja
Microfoon
Ja
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
130
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
375
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Turtle Beach Stealth 600 Xbox One gaming headset is speciaal ontworpen voor de Xbox One. Het is de eerste headset die gebruik maakt van Microsoft's nieuwe draadloze technologie, waarmee je hem direct aansluit op je Xbox. Vervolgens geniet je van een eersteklas geluid met een meeslepend Surround Sound. Ook profiteer je van de exclusieve techniek genaamd Superhuman Hearing, waarmee je je vijanden altijd een stap voor bent. Probleemloos overleg je met teamgenoten jouw tactiek door gebruik te maken van de sterk gevoelige microfoon. Daarnaast is de Turtle Beach Stealth 600 Xbox One uiterst comfortabel en houdt hij zelfs rekening met brildragers.

Xbox One

De Turtle Beach Stealth 600 Xbox One is volledig compatibel in gebruik met de Xbox One. Deze draadloze headset is de eerste headset waarop Turtle Beach Microsoft's nieuwe draadloze technologie heeft toegepast. Hierdoor verbind je hem direct met de console zelf. Geheel zonder snoeren, je hebt geen basisstation nodig en je hebt ook geen adapter nodig.

Eersteklas geluid

Bovenal is de Turtle Beach Stealth 600 Xbox One een headset met een eersteklas geluid. Hoge en lage tonen worden kraakhelder en gedetailleerd weergegeven dankzij twee krachtige 50 mm drivers. Echter, ook profiteer je van een meeslepend Surround Sound. Hierdoor wordt je ondergedompeld in een actie tijdens het spelen van de spannendste games.

Exclusieve technologie

Superhuman Hearing is een exclusieve technologie die Turtle Beach op de Stealth 600 Xbox One heeft toegepast. Hiermee zet je de game naar jouw hand doordat je je tegenstanders altijd een stap voor bent. Je hoort namelijk alle spelveranderende geluiden. Zo hoor je bijvoorbeeld precies alle voetstappen in de buurt en wanneer iemand moet herladen.

Glasheldere gesprekken

Probleemloos communiceer je jouw tactiek met je teamgenoten, op het moment dat jij dat wilt. De sterk gevoelige microfoon van de Turtle Beach Stealth 600 Xbox One maakt het mogelijk om glasheldere gesprekken te voeren. Zo komen je bevelen altijd luid en duidelijk over. Daarnaast is de microfoon uit te schakelen door hem omhoog te klappen en andersom.

Brilvriendelijk en uiterst comfortabel

Urenlang heb je de vrijheid om rustig te gamen zonder last te krijgen. Dit komt door het uiterst comfortabele ontwerp van de Turtle Beach Stealth 600 Xbox One. De headset is namelijk voorzien van een hoofdband en oorkussens die zijn omwikkeld in ademend mesh materiaal. Daarnaast biedt het extra comfort voor brildragers doordat de druk op je bril verlicht wordt.