Urbanears Plattan ADV

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
7.9

Onze beoordeling

  • Microfoon en afstandsbediening
  • Klassiek ontwerp
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Urbanears Plattan ADV

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Urbanears Plattan ADV

Merk
Urbanears
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
On-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
10 Hz - 20 kHz
Opvouwbaar
Nee
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Aansluiting
3.5 mm
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
120
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
170
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Urbanears Plattan ADV headphone combineert een klassiek uiterlijk met innovatieve functies van nu. De ZoundPlug maakt het mogelijk om samen naar muziek te luisteren. Plug een andere headphone in de Plattan ADV om naar hetzelfde geluid te luisteren. De microfoon en afstandsbediening kun je gebruiken om gesprekken op te nemen en het muziek te regelen. Om de koptelefoon constant fris en schoon te houden kun je de afneembare hoofdband en kussens op de oorschelpen eraf halen om schoon te maken. Wil je meer weten over deze On-Ear headphone? Lees dan snel verder.

Klassiek model

De headphone combineert een klassiek uiterlijk met de innovatieve technologieën van nu. De On-Ear koptelefoon heeft een stijlvol uiterlijk zonder poespas. Hij is voorzien van 40 mm drivers en een frequentiebereik tussen 10 Hz en 20 kHz. Overigens zijn de kussens op de oorschelpen en de hoofdband afneembaar waardoor je ze gemakkelijk kunt schoonmaken. Hierdoor blijft jouw koptelefoon altijd nieuw en fris.

ZoundPlug om muziek te delen

Muziek delen met vrienden kan dankzij ZoundPlug. Plug simpelweg een ander paar headphones in de Plattan ADV om samen naar het hetzelfde geluid te luisteren. Dit kan een nummer zijn van jouw afspeellijst maar een film samen kijken kan uiteraard ook.

Microfoon en bediening

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een smartphone als muziekbron. Een telefoon heb je immers altijd bij de hand. Om deze reden is de koptelefoon voorzien van een ingebouwde microfoon en afstandsbediening. Gebruik deze om gesprekken op te nemen en om het muziek te regelen zonder je smartphone bij de hand te hebben.