Bang & Olufsen Beoplay E8

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
9.0
2 klantbeoordelingen
  • Volledig draadloos
  • Signature Sound
  • Grey X

* Verplichte velden

  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Bang & Olufsen Beoplay E8

8.0

Hoogeveen

22 August 2018

Zeker een aanrader! Mooi geluid en veel extra snufjes! knap staaltje hightech!!!!

10.0

sint-niklaas

27 March 2018

Zitten comfortabel, komen niet los.
Kunnen tegen een stootje.
Lijkt prijzig maar is knap staaltje hightech

Features en specs
Bang & Olufsen Beoplay E8

  • Bluetooth
Merk
Bang & Olufsen
Producttype
Oordopjes
Draagwijze
In-Ear
Gebruik voor
Onderweg
Frequentiebereik
20 Hz - 20 kHz
Bediening
Ja
Microfoon
Ja
Accuduur (in uren)
4
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
13
Hi-Res Audio
Ja
Truly Wireless
Ja

Productomschrijving

De Bang & Olufsen Beoplay E8 zijn volledig draadloze oordopjes die beschikken over de Bang & Olufsen Signature Sound. Zijn 5.7 mm elektro-dynamische drivers zorgen voor een kraakhelder geluid dat zo natuurlijk mogelijk overkomt. Doordat de In-Ears volledig draadloos zijn, geniet je van optimale bewegingsvrijheid. Perfect voor jouw on-the-go lifestyle dus. Schakel de Transparency Mode in op de Bang & Olufsen Beoplay E8 en laat omgevingsgeluid in één handomdraai toe. De luxueuze en duurzaam geproduceerde oordopjes zijn ontworpen met een Touch Interface, waarmee je eenvoudiger dan ooit je nummers regelt en gesprekken opneemt. Daarnaast luister je met de Bang & Olufsen E8 maar liefst 4 uur lang draadloos naar je favoriete muziek.

Signature Sound

Luister met de Bang & Olufsen Beoplay E8 naar je favoriete nummers en merk het verschil door te genieten van de Bang & Olufsen Signature Sound. Beide oordopjes beschikken over 5.7 mm elektro-dynamische drivers en zijn verantwoordelijk voor een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz. Geluid komt hierdoor zeer natuurlijk over.

Truly Wireless

De B&O Play E8 is ontworpen voor muziekliefhebbers met een on-the-go lifestyle. Dankzij het volledig draadloze ontwerp van de oordopjes profiteer je van optimale bewegingsvrijheid. Bovendien heeft B&O PLAY by Bang & Olufsen de In-Ears een luxueus uiterlijk meegegeven dat ook nog eens duurzaam is. Voor de perfecte fit worden vijf verschillende maten dopjes meegeleverd.

Touch Interface

De volledig draadloze oordopjes komen met een Touch Interface. Hiermee regel je alles in een handomdraai. Zo pauzeer en skip je nummers, neem je inkomende gesprekken op en maak je gebruik van spraakbesturing. De Beoplay app voor smartphones is beschikbaar om alle mogelijkheden maximaal te benutten. In deze applicatie kun je bijvoorbeeld de Transparency Mode inschakelen, waarmee je de hoeveelheid omgevingsgeluid die je wil horen kan bepalen.

Charging Case

De Bang & Olufsen E8 wordt geleverd met een stijlvolle, lederen Charging Case. Dit is een opbergetui, die ook fungeert als oplader voor je volledig draadloze oordopjes. Hierdoor wordt de standaard batterijduur van 4 uur verlengd met 8 uur. Zo luister je gerust een hele dag naar je favoriete muziek, en berg je de In-Ears veilig op wanneer je ze niet gebruikt.