Turtle Beach Stealth 600 PS4

Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk op deze pagina alternatieve producten.
9

Onze beoordeling

  • Voor PS4
  • Surround Sound
  • Dé headphone specialist
  • Grootste assortiment
  • Gratis verzending

Klanten over Turtle Beach Stealth 600 PS4

Er zijn helaas nog geen beoordelingen voor dit product geschreven

Schrijf een review

Features en specs
Turtle Beach Stealth 600 PS4

Merk
Turtle Beach
Producttype
Koptelefoon
Draagwijze
Over-Ear
Gebruik voor
Gaming
Opvouwbaar
Ja
Microfoon
Ja
Kabel afneembaar
Ja
Kabellengte (in cm)
130
Garantie (in jaren)
2
Gewicht (in gram)
375
Hi-Res Audio
Nee
Klankkast
Gesloten

Productomschrijving

De Turtle Beach Stealth 600 PS4 is een gaming headset die speciaal ont-worpen is voor gebruik met de Playstation 4. Hij is draadloos aan te sluiten op het systeem via een USB-zender. Tijdens het gamen word je ondergedompeld in een meeslepend Surround Sound, terwijl je profiteert van een technologie genaamd Superhuman Hearing. Naast een eersteklas geluid, beschikt de Turtle Beach Stealth 600 PS4 ook over een gevoelige microfoon waarmee je probleemloos kristalheldere gesprekken voert. Daarnaast maakt de Stealth 600 PS4 gebruik van comfortabele materialen en biedt het extra comfort voor brildragers.

Playstation 4

De Turtle Beach Stealth 600 PS4 is compatibel met de Playstation 4. Hier is draadloos verbinding mee te maken, wat jou alle bewegingsvrijheid tijdens het gamen geeft. De headset is aan te sluiten op het systeem van je PS4 door middel van een draadloze USB-zender. Deze beschikt over een slimme kanaalschakel technologie voor een geweldige game-ervaring.

Surround Sound

De gaming headset beschikt over twee krachtige 50 mm drivers voor het weergeven van kraakheldere hoge en diepe lage tonen. Hierdoor geniet je van een eersteklas geluid. Maar dit is nog niet alles. Ook produceert de Turtle Beach Stealth 600 PS4 een virtueel Surround Sound, waardoor jij helemaal ondergedompeld wordt tijdens het spelen van de vetste games.

Superhuman Hearing

Turtle Beach heeft op de Stealth 600 PS4 een exclusieve geluidstechnologie toegepast; Superhuman Hearing. Met deze instelling ben je al je vijanden een stap voor en zet je de game geheel naar jouw hand. Superhuman Hearing laat je namelijk alle spelveranderende geluiden horen, zoals voetstappen in de buurt of iemand die zijn wapens aan het herladen is.

Kristalheldere chats

Kom in contact met je teamgenoten en overleg je tactiek, wanneer jij dat wilt. De Stealth 600 PS4 beschikt vanzelfsprekend over de kenmerkende, sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach. Deze stelt jou in staat om kristalheldere chats te voeren, waarbij al je commando's luid en duidelijk overkomen. Door hem omhoog te klappen schakel je hem uit.

Brilvriendelijk

De Turtle Beach Stealth 600 PS4 maakt gebruik van een ademend mesh materiaal dat is bevestigd op de hoofdband en oorkussens. Hierdoor kun je urenlang gamen zonder last te krijgen. Daarnaast biedt het unieke ProSpecs-ontwerp van de headset extra comfort voor brildragers. Het ontwerp zorgt er namelijk voor dat de druk op je bril wordt verlicht.